Home E-mail Blog Urls Podcasts About
Socialmedia:
Telegram Instagram Twitter
CyberSecurity:
LastPass PW Gen
Projekt:
PDO Cheat sheet Colour Generator
powered by:
ProcessWire CMF

Om Magnus Bonnevier

Jag är en man med många intressen, särskillt: Webdesign, Programmering, Matlagning, Träning, Gaming, Musik, Film och fotografering.

Intressen & Projekt

Finner hela tiden nya intressen & Projekt att syssla med. Mitt största är nog att förbättra min hälsa, ett projekt jag startade sedan 2 år tillbaka. Då jag förut tyckt att träning och motion varit komplicerat, vilket är intrycket man får när man researchar på internet.

Ny inriktning

Mitt liv och inställning till träning och en hälsosam livsstil förändrades radikalt när jag beslutade att nu ska jag ta mig i kragen och börja träna.

Gick in på Member24 gym på Erikslund här i Västerås och blev medlem. Där kom jag i kontakt med Sebastian som är Personlig tränare och driver BBrosfit tillsammans med sin bror.

Sebastian visade mig på ett roligt och lättförståeligt sätt att det inte nödvändigtvis behöver vara komplicerat eller tråkigt.

Inspirera och motivera

Han hade förmågan att inspirera, motivera och göra det kul på samma gång som han körde hårt med mig på träningspassen vi hade. Även om det var jobbigt stundtals, så är jag en ny människa idag tack vare Sebastian och hans suveräna metoder.

Träning efter eget huvud

Efter den intiala träningsperioden som vi körde så har jag valt att fortsätta på egen hand och träna efter eget huvud, men alltid med Sebastians ledord i bakhuvudet. På senare tid har jag fastnat för att promenera. Det är avslapnande och enkel träningsform, plus att man får frisk luft.

Effekterna av träning

Effekterna av träning och bättre hälsa för min del är att jag fått mer energi, sover bättre, har fått bättre tålamod, ser lösningar istället för problem, bättre koncentration och på köpet mår bättre.

Slutord

Vill på slutet tacka alla människor som stöttat mig och fortsätter att göra det. Tackar speciellt: Mamma, Pappa, Martin (bror), Samt mina vänner och Sebastian min PT.

/Magnus Bonnevier.