Home E-mail Blog Urls Podcasts About
Socialmedia:
Telegram Instagram Twitter
CyberSecurity:
LastPass PW Gen
Projekt:
PDO Cheat sheet Colour Generator
powered by:
ProcessWire CMF

<< Website Uppdateringar

Hösten är på väg

Hösten gör sig påmind allt mer, löven ändrar färg till olika nyanser av gult och orange. Det är nu man tar fram ljus och etanol lycktor med mera och tänder på kvällskanten. För att göra en mörk tid lite trevligare och mysigare.

Jag håller på med lite olika projekt, bland annat finns det funderingar kring att börja göra lite videos till min Youtube kanal. Vill inte lägga upp vilket skräp som helst så jag funderar just nu på formatet och vad som är hållbart samt intressant att förmedla till er besökare och följare.

Självklart kommer jag meddela i alla mina Sociala media kanaler samt här på hemsidan när och om jag lägger upp videos på Youtube kanalen.

Så här på slutet av året är det många järn i elden och med vinter mörkret kan jag ibland bli mindre aktiv detta.

Jag kan alltid nås via Twitter eller E-mail. Svarar så fort jag kan och om jag har lust.

Siten lever och jag jobbar mest med bakomliggande system som driver den och skriver ständigt om kod och annat jag inte är nöjd med.

Vi ses i Vinter & Höst mörkret.

Bild från pixabay.com av giani