Home E-mail Blog Urls Podcasts About
Socialmedia:
Telegram Instagram Twitter
CyberSecurity:
LastPass PW Gen
Projekt:
PDO Cheat sheet Colour Generator
powered by:
ProcessWire CMF

<< Website Uppdateringar

Sommaren är här med besked

Som rubriken lyder, sommaren är här med besked. Det är underbart, sol och blå himmel. Svetten lackar och man kan känna energin i luften. Personligen så blir jag gladare och får mer energi när solen är närvarande.

Igår så gick jag premiär långpromenaden för i år, med fler att följa. Tycker om att promenera även om gymmet kan vara trevligt så är det skönt att vara utomhus och promenera. Gör mycket av mitt tänkande och funderande under dessa promenader med musik dunkande i hörlurarna. Det är något med rörelse och frisk luft som får igång hjärnverksamheten.

Jag gick ut hårt och pressade mig för att se hur konditionen var, den var hyfsad men långt ifrån där jag vill vara så det är dags att reguljärt promenera igen.
Resultatet: 2,88 kilometer, tid: 33:56, 11:47 min/km

Orkade genomföra detta tack vare att temperaturen låg runt 19-20 grader till skilnad från föregående dag då den låg runt 25-26 grader.

Har skaffat mig en Apple Watch Series 3 (utan mobil uppkoppling) för att motivera mig till träning.
Klockan synkar med min iPhone SE och kan ge mig en hel del hälsodata, så som hjärtrytm, blodtryck och allt annat som den kan kalkylera med hjälp av alla sensorer i den. Se länken ovan för alla detaljer.

Hoppas ni kära besökare och följare får en trevlig sommar och ta hand om varandra.

Mvh, Magnus Bonnevier.